XM

XM vélemény

Ahogy más brókercégekről (eToro, Iforex, Plus500), úgy az XMről is igyekeztünk összegezni az interneten fellelhető véleményeket. Ez általában nehéz feladat, mert a kommentelők mindig elfogultak, és az anonimitás mögé bújva hajlamosak eltúlozni a dolgokat. Mégis, általában a többség véleménye egész jól megmutatja, hogy az adott cég mennyire profi, korrekt, stb. Nézzük, miket szűrtünk le, amikor beírtuk a neten, hogy XM vélemény.

xm

XM vélemény a különböző fórumokon:

Ahogy a többieknél is megszokhattuk, a fórum vélemények eléggé vegyesek, de mintha az XMnél inkább a negatív irányba billenne a mérleg nyelve, főleg (és ez gond) ha a korrektségről van szó. Nagyvonalakban összegezve a következő gyakori XM vélemény típusok szerepelnek a különböző fórumokon.

  • A platformmal kapcsolatban nem találtunk negatív véleményeket, az MT4 és MT5 platformokat rengetegen ismerik és használják világszerte, számos brókercég ügyfelei. Volt néhány komment, ami utalt a nem mindig teljes mértékben a valós árakat követő árfolyamokra, de a számuk nem volt jelentős.
  • Az ügyfélszolgálatra nem voltak panaszok, sem a promóciókra, vagy a kereskedhető termékekre. Úgy látszik, hogy a cég sok mindenben tényleg odatette magát, hogy színvonalas bróker benyomását keltse, és minél jobb XM vélemény formálások jelenjenek meg a neten.
  • Ami negatív volt, hogy több kommentet is találtunk, ami a cég korrektségét, és az ügyfelekhez való megfelelő hozzáállást kérdőjelezte meg. És nem arról van szó, hogy az ügyfelek ne kapnák vissza a pénzüket, hiszen egy megfelelő szabályozással rendelkező brókerről van szó. Amilyen konkrét eseteket leírtak a kommentelők, az tényleg nem éppen korrekt eljárás a cég részéről, ha valóban úgy történt. Tehát ez az előző pontokkal szemben mínusz.

xm

XM vélemény a youtube-on:

Sajnos a youtube-on már kevésbé pozitívak az XM vélemények, mint a fórumokon. A brókercég magyar nyelvű videóinál a kommentek le vannak tiltva (már ez is elárul valamit, bár az pozitív, hogy vannak magyar nyelvű oktatóvideók), viszont sajnos sok angol nyelvű videót és hozzászólást találtunk, ami finoman szólva is inkorrekt brókernek nevezi az XMet (a videók jelentős része ennél erősebben fogalmaz).

XM vélemény a google találatokban és online cikkekben:

Az online cikkekben található XM vélemények nagyjából ugyanazt tükrözik, amit eddig leírtunk, csak részletesebben taglalják mind a pozitív, mind a negatív oldalt. Tényleg sokan méltatják a platformokat, a választékot, a sokféle lehetőséget, amelyek közül a kereskedő válogathat. A negatív tapasztalatokat olvasgatva viszont nem lettünk nagyobb rajongói a cégnek, mint eddig.

XM vélemény, amiket az ügyfeleinktől hallottunk:

Az ügyfeleinktől nem sok olyan infót kaptunk, ami lényegesen hozzátehetne ehhez a cikkhez. Néhányan mondták, hogy próbálták, de inkább csak demón.

Mi jobbnak tartjuk aNAGAmarkets-et, mert segítőkészek és korrektek, ráadásul a leginnovatívabb cég jelenleg a piacon. Regisztrálj be, és teszteld le őket.

tőzsde árfolyamok

Ezek a cikkek is érdekelhetik még:

NAGAmarkets

A NAGAmarkets LTD a Naga Group német cégcsoport egyik vállalata. A cégcsoport a Német tőzsdén jegyzett cég, tehát egy tőkeerős és stabil háttérrel rendelkezik. A NAGAmarkets LTD a Ciprusi Tőzsdefelügyeletnél (CySec) bejegyzett cég, tehát EU szabályozott vállalatról van szó, ráadásul ...

Etoro

Miért ajánlott Etoro bróker? A világ egyik legismertebb és legnagyobb online brókere, akik több, mint 10 éve vannak a piacon. Sikerüket főleg annak köszönhetik, hogy egy egyedi technológiával dolgoznak. Az Etoro felületén elérhető a hagyományos … Olvass tovább

Ethereum classic

Az Ethereum Classic nem egy új cryptocurrency, hanem egy meglévő cryptocurrency egy szelete, Ethereumé. A két blokkhálózat megegyezik az 1920000-as blokkig, ahol új blokkláncra álltak át. Ez azt jelenti, hogy az Ethereum-ban terjedő összes egyenleg, … Olvass tovább

A „pontos belépés” stratégia

A pontos belépés stratégia azt tűzi ki a célul, hogy a legoptimálisabb belépési pontot találja meg a nyitáshoz. A stratégia 3 indikátort használ: Egyszerű mozgóátlag, Stochastic és RSI, habár lehetséges továbbiakkal is kísérletezni, pl. a … Olvass tovább