Plus500 vélemények

Ez a cikk azért született, hogy ne csak az alapján tájékoztassunk titeket a Plus500 bróker előnyeiről és hátrányairól, amit mi megtapasztaltunk, amikor teszteltük a platformot. Összegyűjtöttük nektek, hogy milyen Plus500 vélemények találhatóak az interneten. Összegeztük ezeket, hogy még pontosabb képet kapjatok, és jobb döntést tudjatok hozni. Némi keresgélés után láthatjuk, hogy a vélemények eléggé színesek, és egyaránt vannak pozitív és negatív dolgok. Azt is mondhatnánk, ahhoz képest, hogy az egyik legrégebbi szereplőről van szó, az interneten található Plus500 vélemények nem is olyan vészesek. Sok hasonló cég örülne, ha csak ennyi negatívum lenne róla a világhálón, viszont mivel mi folyamatosan a legjobbat keressük, ezt is túl soknak találjuk. Főleg azért, mert a negatív Plus500 vélemények nagy részét a mi tapasztalataink is alátámasztották.

 

Plus500 vélemények a különböző fórumokon:

A közel 10 évnek köszönhetően (amióta Magyarországon is ismerős lehet a Plus500) rengeteget véleményt találtunk különböző fórumokon. Volt néhány dolog, ami újra meg újra visszatért a kommentekben. A teljesség igénye nélkül:

  • A legtöbben nem tartják „komoly” brókernek a platform és a regisztráció egyszerűsége miatt. Igaz vannak, akik az egyszerűséget pont előnynek tekintik.
  • Sokan említették a szegényes ügyfélszolgálatot (pl. csak email-es elérhetőség, magyar nyelv nincs)
  • A pénzkivétellel kapcsolatban teljesen vegyes Plus500 vélemények vannak, mindent lehet találni a megbízható kifizetéstől a nem akarnak visszautalni-ig.
  • Sok embernek tetszik, hogy kis összeggel is lehet kereskedni a termékek széles skáláján.

plus500 vélemények

Plus500 vélemények a youtube-on:

A videókban, és a videók alatti kommentekben is szemezgettünk a Plus500 vélemények között. Meglepő módon nem találtunk olyan sokat, mint amire számítottunk. Vannak 1-2 éve létező brókerek, akikről több negatív videót találni. Viszont az megfigyelhető, hogy sokan erősebben fogalmaznak a videók alatt, mint a fórumokban. Vannak, akik egyszerűen kijelentik, hogy csaló cégről van szó (bár ezt nem nagyon indokolják).

 

Plus500 vélemények a google találatokban és online cikkekben:

Valószínűleg megalapozottabb véleményeket találunk így, mint a youtube-on keresgélve, szóval nézzük, mit találunk, ha beírjuk a google keresőjébe, hogy Plus500 vélemények. Rengeteg sok találatot kapunk, amiből nem mindenki tudja kiszűrni, mi az, amit érdemes elolvasni és mi a reklám. Ha megnézzük a hitelesnek tűnő cikkeket és véleményeket, azok nagyjából alátámasztják azt, amit mi is tapasztaltunk. A legtöbben megbízható cégnek írják le, mivel régóta stabilan működik. A tesztekben rendre szerepel a platform egyszerűsége, ami kezdőknek sok esetben jó is lehet, de előbb-utóbb ahogy az ember beletanul, át kell váltania másik cég felületére. Az ügyfélszolgálat minimális, az oktatás pedig egyenlő a nullával, ahogy mi is írtuk korábban.

 

Plus500 vélemények, amiket az ügyfeleinktől hallottunk:

Sajnos azt kell mondjuk, hogy  amiket az ügyfeleinktől hallottunk, nem a pozitív oldalt erősítik. Sokan tekintik inkább játékfelületnek, és úgy vélekednek, hogy annak nem is rossz, viszont, ha komolyabb platformot keresnek, akkor nem a Plus500-ra gondolnak a kereskedők. Az elérhetőségről és a kommunikációról szinte kivétel nélkül negatívan vélekedtek az általunk megkérdezett ügyfelek. Ezeket leszámítva viszont nyilvánvalóan vannak előnyei, másképp nem mondták volna olyan nagy százalékban a megkérdezett ügyfeleink, hogy kereskedtek már azon a platformon és ismerik.

Ezek a cikkek is érdekelhetik még:

NAGAmarkets

A NAGAmarkets LTD a Naga Group német cégcsoport egyik vállalata. A cégcsoport a Német tőzsdén jegyzett cég, tehát egy tőkeerős és stabil háttérrel rendelkezik. A NAGAmarkets LTD a Ciprusi Tőzsdefelügyeletnél (CySec) bejegyzett cég, tehát EU szabályozott vállalatról van szó, ráadásul ...

Tőzsde árfolyamok

Tőzsde árfolyamok megbízhatósága Egy dolgot már az elején le akarok tisztázni, amit nagyon sokan kérdeznek. Az élő árak között lehetnek eltérések, habár minimális eltérésekről beszélünk. Ha meg akarunk bízni abban, amit látunk, mindenképpen egy szabályozott … Olvass tovább

Bollinger szalag kitörés stratégia

A Bollinger indikátor alapú  kitörés stratégiát megérteni és alkalmazni is könnyű. Ebben a stratégiában a piac volatilitását, támasz és ellenállás szintjeit használjuk fel előnyként. A Bollinger méri a piac volatilitását, és amikor az árfolyam teszteli … Olvass tovább