Online pénzkeresés

Sok emberrel kommunikálok nap, mint nap és rá kell jönnöm, hogy az emberek kicsit el vannak tévedve. Online pénzkeresés címen mindenki azt gondolja, hogy gazdag lesz.
Az emberi gondolkodás módban szerintem amúgy is alapvető hiba az, hogy azonnal akar meggazdagodni. Ott van például a Bitcoin: Sokan dollár milliárdosok lettek belőle csak azért, mert szerencsésen belenyúltak. Szerintem minden idők egyik leggyorsabb emelkedését produkálta, még is kellett neki 4-5 év.

pénzkeresés

Az Online pénzkeresés egy jó dolog, ha jól fogod fel. A legkönnyebben elérhető ilyen jellegű pénzkeresési formák a póker, sportfogadás és a tőzsde.

Melyik a legjövedelmezőbb online pénzkeresés?

Erre azt válaszolom, hogy amelyik a legjobban kiszámítható olyan dolgok alapján, amelynek vannak tudományos alapjai. Ez egyértelműen a tőzsde!
Az Online pénzkeresés legyen kiszámítható és hidd el, ha megtanulod az alapokat, akkor kiszámíthatóvá fog válni. Nem mondom, hogy könnyű az út odáig, de mindenkinek sikerülhet.

Hogyan működik ez az online pénzkeresés?

Magyarországon főleg a CFD és Forex szolgáltatók vannak jelen. A CFD egy olyan termék, amely 100%-ban leköveti a tőzsdei árakat. Például: Apple CFD-vel kereskedsz, akkor ugyan úgy keresel az árfolyam változáson, csak nincsenek horribilis költségeid és nem kell közgyűlésekre járnod.
Van egy úgynevezett tőke sokszorozás is a kereskedésben, ami azt jelenti, ha mondjuk 500 dollárod van befektetni, akkor akár 15000 dolláros méretű kereskedéseket is csinálhatsz. Ez azért jó, mert egy adott lehetőségen több pénzt tudsz keresni, mint alapesetben. Természetesen ekkor a kockázatod is nagyobb lesz.
A szabályozott szolgáltatóknál van negatív töke elleni védelem, tehát a számlád nem mehet mínuszba.

pénzkeresés

Miért kiszámíthatóbb ez az online pénzkeresés?

Különböző eszközök vannak a kezedben, amelyek segítenek meghatározni a tőzsdei árfolyamok alakulását. Ilyenek a Támasz és ellenállási szintek, Indikátorok stb.
Ezekkel azt tudod elérni, hogy hosszú távon ne 50-50 legyen a találati arányod,  hanem jóval magasabb. 70%-os találati aránynál már nagyon nagy hozamokat el tudsz érni a befektetésedhez képest.
Arra kell figyelni, hogy ne szálljon el az agyad a könnyű nyereségek után. Sokan azt rontják el, hogy nem bírnak magukkal. Mindig többet és többet akarnak és ezen a területen a mohóság nem jó tanácsadó.

Ezek a cikkek is érdekelhetik még:

NAGAmarkets

A NAGAmarkets LTD a Naga Group német cégcsoport egyik vállalata. A cégcsoport a Német tőzsdén jegyzett cég, tehát egy tőkeerős és stabil háttérrel rendelkezik. A NAGAmarkets LTD a Ciprusi Tőzsdefelügyeletnél (CySec) bejegyzett cég, tehát EU szabályozott vállalatról van szó, ráadásul ...

Trix indikátor

 A Trix indikátor használata A TRIX indikátor viszonylag újnak számít, 1980-ban publikálták. Az MACD-hez hasonlóan a 0 vonal körül ingadozik, és a trend változásait mutatja. Mivel többszörösen simított mozgóátlagokból számít rendkívül megbízható jelzéseket ad, és … Olvass tovább

Online póker

Hasonlóság az online tőzsde és az online póker között Tőzsde és online póker? Hogy jön össze ez a kettő, kérdezhetnéd. Nos, sokan nem is gondolnák, de tényleg rengeteg hasonlóság van a kettő között. Erre akkor … Olvass tovább