Optionfair

Optionfair vélemények

Ez a bróker ma már egyáltalán nem tartozik a legnépszerűbb szolgáltatók közé Magyarországon, de volt néhány nagyon jó éve. Úgy 2013 és 2016 között (de lehet, hogy csak 2015), amikor Magyarországon a legnépszerűbb bináris opciós bróker volt (most már FX, CFD bróker). Ebből az időből is rengeteg véleményt megjegyzett az internet, és természetesen azóta is bővült az „infotár”, az Optionfair vélemények kapcsán. Az elmúlt hónapokban a bináris opció háttérbe szorulásával egy időben az OF is visszaesett (még jobban).  Amiért mégis írtunk egy Optionfair vélemények cikket, az főleg azért van, mert a hazai bináris opciós kereskedők, és próbálkozók jelentős része megfordult náluk. Ha nem is volt olyan hírhedt, mint jelenleg a Binatex, (az OF a Binatex-szel ellentétben szabályozott bróker), finoman szólva is sok negatívumot lehetett hallani, főleg a magyar gárdájukról.

optionfair

Optionfair vélemények a különböző fórumokon:

Nézzük, milyen visszatérő dolgokat találunk az Optionfair vélemények között böngészve.

  • Hogy pozitív dolgokat is írjunk, többen is dicsérték a platformot. A sokféle terméket, és különösen a jobbnál jobb promóciókat emelték ki. Ez természetesen nem az elmúlt pár hónapra vonatkozik. A régebben sikeres, ügyfél szemmel vonzó promóciók nagy része már hónapok óta tilos a szabályozás alapján (kereskedési bónusz, nodeposit bónusz, risk free trade, pénzdíjas versenyek, szignálok, és még sorolhatnánk).
  • A kommunikációval sokan elégedetlenek, csakúgy, mint az agresszív és félrevezető marketinggel. Talán ez keltette a legnagyobb visszhangot az interneten. Ez nem csoda, hiszen egy időben mindenhol ott voltak hirdetésekkel, partner oldalakkal stb.
  • A cég korrektségét sajnos sokan megkérdőjelezték, bár tudjuk, hogy szabályozott brókerről van szó. Amit még többen sérelmeztek, az a magyar OF csapat hozzáállása az ügyfelekhez. Úgy látjuk, hogy ennek köszönhető a negatív Optionfair vélemények nagy része. (jelenleg a cégnek már nincs magyar nyelvű weboldala, és ügyfélszolgálata)
Optionfair vélemények a youtube-on:

A youtube-on sem volt nehéz dolgunk Optionfair vélemények után kutatva. Nyilván ignoráltuk az olyan egyszerű véleményeket, mint: ez is csak csalás, szerencsejáték az egész stb., de így is nagyon vegyes volt a kép. A platformról találtunk pozitív dolgokat. A cég korrektségéről pedig találtunk sokféle véleményt, pozitív, negatív egyaránt. Az nem túl szimpatikus, hogy sok videónál le vannak tiltva a kommentek.

Optionfair vélemények a google találatokban és online cikkekben:

Bőven vannak Optionfair vélemények a különböző internetes cikkekben is, és valóban sok pozitív dolgot írnak a platformról. A jelenlegi felületükről sajnos kevés infot találunk, mivel az Optionfair vélemények és elemzések nagy része még a bináris opciós felületet mutatja be.

Optionfair vélemények, amiket az ügyfeleinktől hallottunk:

A legnegatívabb és lehangolóbb információkat kétség kívül az ügyfeleinktől hallottuk. Nagyon sok ügyfél panaszkodott arra, hogy amíg fel nem töltötték a számlájukat, addig hívogatták őket, utána pedig sokszor nem tudták elérni a kapcsolattartót. Illetve ami még ennél is rosszabb (és ezt is számtalan ügyfél állította egymástól függetlenül), hogy a magyar Optionfairtől valaki folyamatosan befektetési tippeket adott. Néhány esetben ügyfélszámlát is kezelt, aminek rendre veszteség lett a vége. Remélhetőleg azóta nincs ilyesmire példa náluk.

A bináris opció tiltásával a cégnek is befellegzett. Forex és CFD brókereknél tudsz befektetni.

tőzsde árfolyamok

Ezek a cikkek is érdekelhetik még:

NAGAmarkets

A NAGAmarkets LTD a Naga Group német cégcsoport egyik vállalata. A cégcsoport a Német tőzsdén jegyzett cég, tehát egy tőkeerős és stabil háttérrel rendelkezik. A NAGAmarkets LTD a Ciprusi Tőzsdefelügyeletnél (CySec) bejegyzett cég, tehát EU szabályozott vállalatról van szó, ráadásul ...

Trix indikátor

 A Trix indikátor használata A TRIX indikátor viszonylag újnak számít, 1980-ban publikálták. Az MACD-hez hasonlóan a 0 vonal körül ingadozik, és a trend változásait mutatja. Mivel többszörösen simított mozgóátlagokból számít rendkívül megbízható jelzéseket ad, és … Olvass tovább

Elnyelő alakzat H1 stratégia

Az elnyelő alakzat H1 stratégia stratégia bármilyen instrumentumnál használható, de mi főleg az EUR/USD és GBP/USD devizapárokkal teszteltük. Az elmúlt 4 hónapban a stratégia segítségével 74,5 %-os találati rátát értünk el, ami azt jelenti, hogy … Olvass tovább

Befektetési gyémánt vásárlás

Befektetési gyémánt vásárlás A drágakövek és a nemesfémek már évezredek óta elbűvölik az embereket. Az idők során ezek a korlátozott számban előforduló természeti kincsek mind a gazdagság és fenségesség szimbólumai lettek. Nem csak értékükkel bűvölik … Olvass tovább