Online munka

Manapság az online munka nagy kincs. Több előnye is van:
– Viszonylag kötetlen a munkaidő, tehát jól be tudod osztani az idődet.
– Nem kell egy íróasztal előtt ülnöd órákat, akár otthon az ágyon keresztbe feküdve is lehet dolgozni
– Sok esetben még többet lehet vele keresni, mint egy hagyományos munkakörrel.

online munka

Sokan ezért is panaszkodnak, hogy nem találnak jól fizető és megbízható online munkát, annak ellenére, hogy mindenkinek ott van a szeme előtt.

Munka keresés

Hogyan is zajlik? Általában beírja a keresőbe, hogy online munka és kidob néhány „baromságot”. Szoktam nézni különböző Facebook csoportokat, ahol online munka lehetőségeket kínálnak, viszont agyrém milyen „lehetőségek vannak”. MLM, megosztogatás stb. Nem értem ezeket a munkákat, ugyanis sok munka viszonylag kevés pénzért, ráadásul benne van, hogy a munkádért nem fizetnek ki, mert általában semmitmondó cégek vannak a háttérben.

Milyen online munka jövedelmező?

Kevés ilyen van, viszont az egyik legjövedelmezőbb a Forex/CFD kereskedés. Ha nem ismernéd akkor röviden elmondom mi ez:
Devizák, részvények, indexek és nyersanyagok árfolyam mozgásaira spekulálsz. Jelenleg nagyon megreformálták ezt a területet és a legtöbb változtatás az ügyfelek kockázatai csökkentik.

Nagyon sok munka van vele, az biztos, viszont ez természetes. Csak azzal lehet pénzt keresni, amivel sok a munka is.
Meg kell tanulni az alapokat. Nálunk van egy favorit az oktatásra. Róluk az ajánlott bróker résznél olvashatsz bővebben.

online munka

Amikor megtanultad az alapokat, jöhet a gyakorlás része. A gyakorlás egyet jelent  a kereskedéssel éles számlán! Senki ne gondolja azt, hogy ez egy olyan online munka, ahol elkezded és már keresed is a milliókat. NEM! Valószínűleg pénzt fogsz veszíteni az elején, ez a befektetés SAJÁT MAGADBA!

Hogyan lesz ez jövedelmező online munka?

Nagyon egyszerű a kérdésre a válasz: Kitartás és folyamatos gyakorlás! Ha ez megvan, hamar elérsz egy olyan szintet, ahol elkezd havi szinten termelni neked a lehetőség.
Néhány szabályozott szolgáltató maradt talpon, akik magyar nyelven vesznek rész a hazai környezetben. A olyan online munka a célod, ahol ki is fizetnek, akkor el tudod kezdeni a kereskedést a nálunk letesztelt cég platformján. Ott biztosan állíthatom, hogy soha nem volt gond a kifizetéssel.

Az a legjobb, hogy ingyenesen tanulhatod ki ezt a fajta online munka világot, ugyanis ingyenesen oktatják azokat, akik náluk kereskednek. Ismerek olyan helyeket, ahol több százezer forintot elkérnek egy ilyen tanfolyamért. Ez egy szimpatikusabb felfogás, ugyanis a brókercégnek van egy szerződött partnere, aki a kereskedési forgalomból kap jutalékot és emiatt érdekelt abban, hogy jól kereskedj. Próbáld ki a lehetőséget:

Ezek a cikkek is érdekelhetik még:

NAGAmarkets

A NAGAmarkets LTD a Naga Group német cégcsoport egyik vállalata. A cégcsoport a Német tőzsdén jegyzett cég, tehát egy tőkeerős és stabil háttérrel rendelkezik. A NAGAmarkets LTD a Ciprusi Tőzsdefelügyeletnél (CySec) bejegyzett cég, tehát EU szabályozott vállalatról van szó, ráadásul ...

IQoption

IQoption vélemény Az IQoption is a népszerűbb brókerek közé tartozik Magyarországon, ezért úgy gondoltuk, hogy nem maradhat ki a véleményezett cégek közül. Próbáltunk minél inkább ügyfél szemmel tekinteni rájuk, és így írni egy pár sort … Olvass tovább

CFD kereskedés

Mit értünk CFD kereskedés alatt? “Contract for difference”. CFD kereskedés alatt tulajdonképpen árfolyammozgásokra való spekulációt értünk, ahol nem muszáj birtokolnunk az adott instrumentumokat, származtatott eszközöket. Az ilyen jellegű kereskedésben mindkét irányban nyithatunk pozíciót. Emelkedésnél “buy”, … Olvass tovább