NAGAmarkets

A NAGAmarkets LTD a Naga Group német cégcsoport egyik vállalata. A cégcsoport a Német tőzsdén jegyzett cég, tehát egy tőkeerős és stabil háttérrel rendelkezik.
A NAGAmarkets LTD a Ciprusi Tőzsdefelügyeletnél (CySec) bejegyzett cég, tehát EU szabályozott vállalatról van szó, ráadásul az MNB nyilvántartásában is szerepel, mint Magyarországon engedélyezett piaci szereplő. Fontos ezzel kezdeni, mert a legfontosabb szempont a bróker választásnál az, hogy ne csak be, hanem ki is gördülékenyen és egyszerűen jöjjön a pénz. Itt minden feltétel adott:

Nagamarkets FX/CFD kereskedés

Nagy hangsúlyt fektetnek a felhasználói élmény maximalizálására. A kereskedők 2 fajta platformot is használhatnak. Az egyik a webtrader, amely saját designt kapott, a másik kettő pedig a MetaTrader4 illetve az MT5. A
Metatrader egyértelműen a világ piacvezető platformja, a saját fejlesztésű felületük pedig akár kezdők számára is egyszerűen kezelhető, és minden igényt kielégít. A választható tőzsdei termékek száma több mint 700, amibe beletartoznak többek között devizapárok, részvények, nyersanyagok indexek, kriptodevizák. A kereskedői élmény ezáltal tényleg egyedülálló a mai európai CFD kereskedésben.

nagamarkets

A NAGA Mobil applikáció külön szenzációs. A design is elegáns, ráadásul a piacon szereplő hasonló programok közül messze ez tudja a legtöbbet. A legjobb, ha megnézed miért mondom ezt:

nagamarkets

Közösségi kereskedés Nagamarkets:

A NAGAmarkets oldalán a legjobb kereskedőket tudod másolni abszolút a tőkéddel arányosan. A kereskedőkről részletes statisztikát találsz, hogy a legjobb döntést tudd meghozni.
Rendkívül népszerű azok körében akik szeretik diverzifikálni a portfóliójukat. Erre egyébként számos más lehetőséget is kínál a cég.

nagamarkets

Meg tudod nézni, hogy az adott napon, hónapban vagy akár évben mekkora hozamot ért el az adott kereskedő. A profil megnyitásával további fontos statisztikákat látsz a tréderről, amelyek alapján a legjobb döntést tudod meghozni.

NAGA befeketetési portfólió

Különböző kockázatú befektetési portfóliók közül tudsz válogatni. A konzervatív kereskedési habitustól a spekulatív kereskedőig mindenki megtalálja a számára ideális portfóliót. Itt szintén részletes statisztikák alapján hozhatod meg a döntésedet.

NAGAmarkets CYBO

Ez a kedvenc elérhető szolgáltatás. Ilyen nagyon kevés helyen van. Saját kereskedési robotot tudsz csinálni saját magadnak. Ezt a szolgáltatást kipróbálni kell, írni nehezebb róla.

Aki nem ismerné a kereskedési robotokat: Annyi a lényegük, hogy egy előre meghatározott stratégiát robotizálsz. Beállítasz bizonyos értékeket, amelynek a teljesülése esetén automatikusan kereskedést indít a program az alapján, amit beállítottál. Általában ezeket magas összegekért árulják. Itt saját megadnak megcsinálhatod.

NAGAmarkets kriptodeviza

A cégnek saját kriptodevizája van. NAGA coin a neve. Itt bővebben is lehet róla olvasni:

https://coinmarketcap.com/currencies/naga/

A legjobb az egészben az, hogy egy egyszerű feltöltés után te is NAGA coin tulajdonos lehetsz. Feltöltés és kereskedés függvényében írnak jóvá coinokat és egyéb kedvezményeket.

+NAGAmarkets Crypto Exchange. Itt kriptodevizákat tudsz adni és venni azonnal.

NAGA  pénztárca

A NAGA pénztárca segít a kereskedőknek abban, hogy ezt a sok szolgáltatást csupán egy regisztrációval használni tudják. A NAGA wallet alkalmas arra is, hogy kriptodevizákat tárolj rajta és lehetőséget ad arra is, hogy a kereskedési lehetőségek között egyszerűen mozgasd a tőkédet.

Ami a leginnovatívabb náluk, hogy a kereskedési számládhoz tudsz igényelni egy MasterCard-ot, amivel egy ATM-ből a világ bármely táján tudsz levenni pénzt a kereskedési számládról. Emellett tartozik hozzá egy iBan számla, amiről pedig tranzakciókat indíthatsz és fogadhatsz.

NAGA árfolyam jelzések

Ez egy rendkívül hasznos kereskedési segítség. A lényege az, hogy meg tudsz adni különböző árfolyam szinteket, ahol szeretnéd, hogy jelezzen a rendszer, amikor eléri. Például napos charton találtál egy nagyon erős ellenállást, viszont még napok lehetnek, mire eléri, be tudod állítani, hogy e-mailben vagy értesítés formájában jelezzen a rendszer, amikor elérte a szintet.

NAGAmarkets support

A tapasztalataink alapján az ügyfélszolgálat gyors és segítőkész, chaten, email-ben és telefonon egyaránt. Minden kérdésünkre válaszoltak a chaten 1-2 percen belül, és az email-ekre is gyorsan reagáltak. Ami szintén mellettük szól, hogy a teljes weboldal és az ügyfélszolgálat is magyarul van.

Természetesen Ingyenes a regisztráció, ráadásul demo számlán ki is tudod próbálni a lehetőségeket. Egy biztos, jelenleg a NAGA tűnik a leginnovatívabb kereskedési felületnek, ráadásul az elérhető befektetési lehetőségek széles köre abszolút egyedi az iparágban.

tőzsde árfolyamok

Ezek a cikkek is érdekelhetik még:

NAGAmarkets

A NAGAmarkets LTD a Naga Group német cégcsoport egyik vállalata. A cégcsoport a Német tőzsdén jegyzett cég, tehát egy tőkeerős és stabil háttérrel rendelkezik. A NAGAmarkets LTD a Ciprusi Tőzsdefelügyeletnél (CySec) bejegyzett cég, tehát EU szabályozott vállalatról van szó, ráadásul ...

Derivatív ügyletek

A derivatív ügyletek, vagy származtatott ügylet során olyan pénzügyi termékbe fektetünk, amely egy mögöttes tőzsdei termék, vagy termékcsoport árfolyamát követi, vagy abból van származtatva. Maga a derivát egy olyan szerződés, amely két vagy több fél … Olvass tovább

Kezdőlap

Megbízható brókerek CBFinvest A legnagyobb előnye, hogy teljesen magyar nyelvű az oldal, az ügyfélszolgálat, ráadásul magyar nyelven, ingyenesen oktatják az ügyfeleket. A reggel beadott pénzkivételt délutánra teljesítették. FONTOS! Szabályozott bróker, tehát csak úgy tudsz elkezdeni … Olvass tovább

Online pénzkeresés

Egyszerű online pénzkeresés? Volt már olyan az ön életében is, hogy sakkoznia kellett a hóvégi sárgacsekkekkel? Vagy egy pénztári sorbanállásnál inkább visszatette a két dobozos sört, mert gondolnia kellett a fizetésig hátralévő három-négy napra? Esetleg … Olvass tovább