MACD Stochastic Forex stratégia

Indikátorok: MACD, Stochastic

Devizapár: Bármi

Idő: 1 órás gyertyák, vagy hosszabb

Az MACD indikátor ebben a stratégiában egy szűrőként szolgál, ami segít elkerülni a fals jelzéseket, míg a Stochastic oszcillátor generálja a vételi és eladási jelzéseket. A stratégia nagyon egyszerű, és jó találati arányt eredményez, mivel két népszerű indikátorról van szó, amelyek az egy órás, vagy attól hosszabb idejű charton megbízhatóan működnek.

Vételi szabályok:
  1. Az MACD a 0 szint fölött van, ami egy emelkedő trendet jelez.
  2. A Stochastic keresztezést mutat a túladott zónában.
  3. Az aktuális gyertya zárása után a gyertya maximuma felett 2 pippel helyezzünk el egy vételi megbízást.
  4. Helyezd a Stop Loss-t 5 pippel a gyertya minimuma alá, vagy ha ez túl közel lenne a nyitóárhoz, akkor a legutóbbi lokális mélypont alá 5 pippel.
  5. A kockázat hozam arány legyen legalább 1:2, vagy használd a legutóbbi lokális csúcspontot a take profit beállításához.

macd stochastic

Eladási szabályok:
  1. Az MACD a 0 szint alatt van, ami egy csökkenő trendet jelez.
  2. A Stochastic keresztezést mutat a túlvett zónában.
  3. Az aktuális gyertya zárása után a gyertya minimuma alatt 2 pippel helyezz el egy eladási megbízást.
  4. Helyezd a Stop Loss-t 5 pippel a gyertya maximuma fölé, vagy ha ez túl közel lenne a nyitóárhoz, akkor a legutóbbi lokális csúcspont fölé 5 pippel.

macd stochastic

A kockázat hozam arány legyen legalább 1:2, vagy használd a legutóbbi lokális mélypontot a take profit beállításához.

tőzsde árfolyamok

Ezek a cikkek is érdekelhetik még:

NAGAmarkets

A NAGAmarkets LTD a Naga Group német cégcsoport egyik vállalata. A cégcsoport a Német tőzsdén jegyzett cég, tehát egy tőkeerős és stabil háttérrel rendelkezik. A NAGAmarkets LTD a Ciprusi Tőzsdefelügyeletnél (CySec) bejegyzett cég, tehát EU szabályozott vállalatról van szó, ráadásul ...

Bitcoin

Mi a Bitcoin? A Bitcoin-t 2009-ben egy ismeretlen japán, bizonyos Satoshi Nakamoto álnéven futó programozó vagy programozói csoport bocsátotta ki az akkor kibontakozó gazdasági világválság alatt. Manapság már a bitcoin kereskedés rendkívül népszerű a befektetők … Olvass tovább