IQoption

IQoption vélemény

Az IQoption is a népszerűbb brókerek közé tartozik Magyarországon, ezért úgy gondoltuk, hogy nem maradhat ki a véleményezett cégek közül. Próbáltunk minél inkább ügyfél szemmel tekinteni rájuk, és így írni egy pár sort arról, hogy mi a véleményünk erről a cégről, és nagyjából mire számíthattok, ha náluk akartok kereskedni.

iqoption

IQoption vélemények az interneten:

Elég sokat keresgéltünk a neten, sok oldalt és fórumot megnéztünk, emellett több tucat ügyféllel is beszéltünk, hogy minél több véleményt hallhassunk. Összességében elég vegyes véleményeket találtunk, volt benne pozitív is, de negatív is bőven. Ha mindent összevetünk, inkább a negatív felé billentek a vélemények. A Binatex céggel ellentétben az IQoption brókernél nem volt annyira túlnyomó többségben a negatívum, sokkal színesebb képet kaptunk.

IQoption platform:

Kétségkívül a platform az IQoption erőssége. A kereskedési élmény jónak mondható, fejlesztések folyamatosan vannak, a termékskála elég széles. Ami egy érdekesség, hogy pár hónapja még teljesen úgy hirdették magukat, mint bináris opciós bróker, most viszont egyértelműen a kriptovaluta, Fx, CFD  vonalon nyomulnak, és a weboldalukon még a bináris opció kifejezést sem találjuk. Sajnos nagyon sokan panaszkodtak rá, hogy a demó számlán sokszor másképp mozognak a grafikonok, mint az éles számlán, és ez egyértelműen negatívum.

IQoption ügyfélszolgálat:

Ez már korántsem tartozik az erősségeik közé, főleg egy átlag magyar kereskedő szempontjából. A NAGA brókerrel ellentétben, ahol a teljes ügyfélszolgálat elérhető magyar nyelven, Az IQ option ügyfelei angolul tudnak kommunikálni a számlájukkal kapcsolatban (a többi elérhető nyelvet még kevesebben beszélik Magyarországon). A vélemények és a saját tesztelésünk alapján az email-ekre reagálnak, de nem mindig gyorsan, és nem mindig segítőkészen.

IQoption warning

A lenti képen nagyon jól látható, hogy az MNB figyelmeztetést adott ki a cég ellen. Azok a brókerek, amelyek ellen a Nemzeti Bank figyelmeztetést ad ki, rendszerint eltűnnek hamarosan, mert nem tartják be a szabályokat:

IQoption kifizetések:

A kifizetés egészen addig gyors és rugalmas, amíg a befizetett tőkét, vagy az alatti összeget szeretnél kivenni. Az összeg szépen megérkezik a számládra határidőn belül. A nehézségek akkor kezdődnek, ha a megtermelt profitot szeretnéd kivenni. Természetesen a profitot már nem tudják a kártyádra visszaküldeni (ez mindenhol így van), viszont a gond az, hogy bankszámlára nem akarják utalni. Legutóbb amikor mi próbáltuk, csak Skrill-re voltak hajlandóak visszaküldeni. Ez nem túl korrekt, hiszen nem mindenkinek van Skrill számlája, és csak ezért nyitni egyet és fizetni a költségeit… Az ennél is nagyobb probléma, hogy a profit kiutalásnál kezdenek el igazán akadékoskodni. Nekünk közel egy hónapba (!!!) és rengeteg email váltásba került, mire a profit végre megérkezett.

Összességében elmondható, hogy vannak előnyei és hátrányai is a cégnek, de úgy látjuk, hogy több a hátrány, és simán lehet találni korrektebb brókereket Európában, mint az IQoption. Regisztrálj az általunk ajánlott brókerhez és használd ki az általuk nyújtott szolgáltatásokat:

tőzsde árfolyamok

Ezek a cikkek is érdekelhetik még:

NAGAmarkets

A NAGAmarkets LTD a Naga Group német cégcsoport egyik vállalata. A cégcsoport a Német tőzsdén jegyzett cég, tehát egy tőkeerős és stabil háttérrel rendelkezik. A NAGAmarkets LTD a Ciprusi Tőzsdefelügyeletnél (CySec) bejegyzett cég, tehát EU szabályozott vállalatról van szó, ráadásul ...

Demo számla

Hasznos-e a demo számla? Természetesen jó, ha egy bróker lehetőséget biztosít a demo kereskedésre, ezáltal meghagyva a választást az ügyfélnek, hogy szeretne-e gyakorolni az éles kereskedés előtt, vagy sem. Ha körülnézünk a piacon, a demo … Olvass tovább

eToro vélemény

Erről a brókerről is írtunk egy ilyen cikket, hogy a neten található sok eToro vélemény ne kavarjon össze. Főleg, ha nincs túl sok időd utánajárni, hogy mit gondol a többség a platformról és a megbízhatóságról. … Olvass tovább

eToro vélemény

Erről a brókerről is írtunk egy ilyen cikket, hogy a neten található sok eToro vélemény ne kavarjon össze. Főleg, ha nincs túl sok időd utánajárni, hogy mit gondol a többség a platformról és a megbízhatóságról. … Olvass tovább