IQoption vélemények

Kevés megosztóbb bróker van a piacon, mint az IQ, ezt tükrözik az IQoption vélemények is. Első ránézésre nagyon szupernek tűnik minden, sőt egy ideig úgy is éreztem, hogy megnyertem a lottó ötöst velük, majd szépen halványodott a köd és elkezdtem tisztábban látni. Muszáj azzal kezdenem, ami szerintem furcsaság volt:

Demon kezdtem el tesztelni a felületet, mert automatikus demot kaptam. Még itt a bináris opciót és a CFD, Forex kereskedést nyomkodtam felváltva. Itt kezdődött a furcsaság, amelyről nem gondoltam még ekkor, hogy az.

iqoption vélemények

Könnyen ment, a demo számlán kerestem a pénzt. Rövid idő alatt viszonylag sokat. Gyorsan meggyőztem magam arról, hogy be kell fektetnem.
Éles számlás kereskedés már nem volt ilyen felhőtlen. Mintha valami más dimenzióba csöppentem volna. Ha nem lenne tapasztalatom, bemagyarázom, hogy azért volt mert izgultam stb. Nekem az volt a benyomásom, és mintha az IQoption vélemények az interneten is tükröznék, demo számla könnyítve lett volna. Ez jelenleg a véleményem.

IQoption vélemények szabályozásról és a platformról

Szabályozott cégről van egyébként szó. Cipruson vannak bejegyezve a tőzsdefelügyeletnél. A cég egy szabályozott bróker, viszont úgy vettem észre, hogy lazán kezelik a szabályokat. Nem baj, ez egy biztosítékot jelentett arra, hogy kifizetnek. Az IQoption vélemények alá is támasztják ezt jórészt, habár akadnak kivételek.

Platformjuk egyedi a piacon. Egy jó kereskedési felületet raktak össze. Gyakorlatilag csináltak egy óriási játszóteret a kezdőknek. Nem lehet elvenni az érdemet, mert tényleg élvezhető a kereskedés egy ideig. Kereskedési élmény szempontjából jó pontszámot kapnának.

IQoption vélemények a kifizetésről

A kifizetéssel nem voltam megelégedve a brókernél. Megkaptam a pénzem, örültem neki, viszont nagyon nagyon lassan. Mikor elkezdtem kereskedni nem kértek semmiféle dokumentumot. Ennek még örültem is az elején, nem kellett bajlódni vele, mint sok szolgáltatónál. Ez az öröm a kivételnél megszűnt.
Amikor a pénzkivételre került a sor, jöttek az e-mailek, hogy mit kell elküldeni nekik. Ez egy jó hetes procedúra volt, mire mindent elfogadtak. Természetesen addig nem bírtam magammal és veszítettem kicsit a tőkéből. Ekkor jött, hogy nincs elegendő tőke a számlámon a kivételhez.
Nem baj, beadtam újra. Itt 3 nap kellett nekik, hogy elinduljon az összeg, majd egy hét alatt megjött a számlámra. Az IQoption vélemények a kifizetésről hasonlóak sok esetben, leszámítva a tranzakció idejét, több, mint 2 hétig tartott. Ez szerintem nagyon sok.

iqoption vélemények

IQoption vélemények az ügyfélszolgálatról

Angol nyelven érhető el, legalábbis nekem angolul írtak. Nem volt gond vele, viszonylag gyorsan reagáltak.

Összességben én nem folytattam a kereskedést náluk. Nekem sok volt a demo számla bizonytalansága a fejemben és a lassú kifizetés. Én azt szeretem, ha korrektek a feltételek. A dokumentumokat elküldöm, de a kereskedés előtt legyen elkérve ne utána. A demo számlán pedig korrekt feltételek kellenek és legyen ugyan az, mint az éles rendszer.

Ezek a cikkek is érdekelhetik még:

NAGAmarkets

A NAGAmarkets LTD a Naga Group német cégcsoport egyik vállalata. A cégcsoport a Német tőzsdén jegyzett cég, tehát egy tőkeerős és stabil háttérrel rendelkezik. A NAGAmarkets LTD a Ciprusi Tőzsdefelügyeletnél (CySec) bejegyzett cég, tehát EU szabályozott vállalatról van szó, ráadásul ...

CFD kereskedés

Mit értünk CFD kereskedés alatt? “Contract for difference”. CFD kereskedés alatt tulajdonképpen árfolyammozgásokra való spekulációt értünk, ahol nem muszáj birtokolnunk az adott instrumentumokat, származtatott eszközöket. Az ilyen jellegű kereskedésben mindkét irányban nyithatunk pozíciót. Emelkedésnél “buy”, … Olvass tovább

Kriptovaluta

Mi is az a Kriptovaluta? Az utóbbi években egyre többször lehet hallani arról, hogy bizonyos új fizetőeszközök jelentek meg a piacon, melyeket egyes országok engedélyeznek és pártolnak, míg mások betiltanak vagy hátráltatják a használatukat. Ezt … Olvass tovább

Háromszög stratégia

Az egyik legegyszerűbb és legkönnyebb stratégia, ami segíthet a tőzsdei kereskedőknek az árfolyam irányának meghatározásában a háromszög stratégia. Amikor az árfolyam emelkedik, gyakran kialakul egy emelkedő háromszög alakzat, és amikor csökken, egy csökkenő háromszög alakzat. … Olvass tovább