Internetes munka

A 21. században az Internet óriási teret hódított. Gyakorlatilag már a telefonjaink a kis kézi számítógépeink, amelyeket gyakorlatilag bármit meg tudunk csinálni, amit egy hagyományos PC-n is. Egyértelmű tehát , hogy elindult a spekuláció a fejekben és kialakult az internetes munka. Mint általában az új dolgoknál, mert tekinthetjük viszonylag új dolognak, vannak a korrekt résztvevők és vannak inkorrektek, akik kizárólag arra törekednek, hogy más kárára nyereséget érjenek el. Őket kell kiszűrni és az internetes munka nem álom többé.

Internetes munka mikéntje

Sok olyan dolog van már, amire buzdítanak az interneten, viszont a nagy része sajnos aprópénzzel kecsegtet. Szerintem jelenleg az internetes munka legjövedelmezőbb területe a spekulatív piac, amit tőzsdének neveznek.

Ki nem hallott volna óriási sikersztorikról? Elmondom neked, hogy ezeknek 20%-a igaz, viszont legyél te az a 20%, aki az internetes munka ezen formájával sikert ér el.

Miért pont ez a fajta internetes munka?

Jelenleg Magyarországon több olyan szolgáltató van, amely lehetőséget kínál tőzsdei kereskedésre, viszont 2 olyan érvet emelnék ki, ami szerintem fontos:

  • Olyan szolgáltatónál tudsz tőzsdézni, amelyről tudod, hogy ki is fizet. Egyszerű a képlet. Mielőtt elkezdesz kereskedni ellenőrizd le, hogy van-e CySec regisztrációja és hogy be van e jegyezve az MNB-nél.
  • Az Internetes munka egy olyan terület, ahol sokat akar keresni az ember. A spekulatív tőzsdén lehet pénzt keresni. Ki kell tűznöd, hogy mennyit akarsz elérni. Havi 1-2%-tól a jóval nagyobb hozamok is elérhetőek. Ezért már érdemes foglalkozni vele.

Miért nem használja mindenki ezt az internetes munka formát?

Egyszerű a kérdésre a válasz: Ez egy szakma, amit meg kell tanulni! Gondolj csak bele, melyik ház maradna meg a lábán akkor, ha egy abszolút hozzá nem értő ember építette volna fel?

internetes munka

Hasonló a helyzet itt is. Ha nem érted és kattintgatsz, akkor bukni fogod a befektetésed, ha rászánod az időt és megtanulod, akkor sikereket érhetsz el. Az ajánlott bróker az oldalon ingyenesen oktatja a kereskedőket abban az esetben, ha náluk kereskedsz. Így bárki elindulhat a siker felé vezető úton.
Ha abszolút kezdő vagy, akkor mindenképpen kérdezd az oktatót a pszichológiáról, ugyanis hosszú távon nagyon fontos lesz. Csak akkor tudsz sikeres lenni, nem csak itt, hanem az életben is, ha odafigyelsz arra amit csinálsz és nem félsz a kihívásoktól. A Tőzsdén hesegesd el a félelmet!

Összességben jelenleg is több ezer ember használja az tőzsdei kereskedést, mint internetes munka egy fajtáját. Érdemes kipróbálni és belekukkantani ebbe a világba. Vagy ráérzel, és menni fog, vagy azt mondod, hogy ez nem neked való. Ez teljesen rendben is van, gondolj csak bele, azért nem kézilabdázó mindenki a világon, mert van aki inkább focizni, vagy fallabdázni szeret inkább.

Ezek a cikkek is érdekelhetik még:

NAGAmarkets

A NAGAmarkets LTD a Naga Group német cégcsoport egyik vállalata. A cégcsoport a Német tőzsdén jegyzett cég, tehát egy tőkeerős és stabil háttérrel rendelkezik. A NAGAmarkets LTD a Ciprusi Tőzsdefelügyeletnél (CySec) bejegyzett cég, tehát EU szabályozott vállalatról van szó, ráadásul ...

A „pontos belépés” stratégia

A pontos belépés stratégia azt tűzi ki a célul, hogy a legoptimálisabb belépési pontot találja meg a nyitáshoz. A stratégia 3 indikátort használ: Egyszerű mozgóátlag, Stochastic és RSI, habár lehetséges továbbiakkal is kísérletezni, pl. a … Olvass tovább

Gyakori hibák

A Bináris opciós kereskedés olyan, mint az autóvezetés. Amikor elkezdesz vezetni, még bátor és lendületes vagy. Elköveted az első hibád és egyből jobban figyelsz. Tovább vezetsz és rutinosabb leszel. Apróbb hibák mindig lesznek, viszont minden … Olvass tovább

Hol tudok Bitcoin-t venni?

Bitcoin vásárlás A Bitcoin 2009-es megjelenése óta elképzelhetetlen magasságokba ívelő karriert tudhat már magáénak. Senki ember nem mondta volna meg, hogy az akkor még forradalminak számító blockchain technológiás kriptovaluta valaha is ilyen, aranylázhoz hasonlatos őrületet … Olvass tovább