eToro vélemény

Erről a brókerről is írtunk egy ilyen cikket, hogy a neten található sok eToro vélemény ne kavarjon össze. Főleg, ha nincs túl sok időd utánajárni, hogy mit gondol a többség a platformról és a megbízhatóságról. Mivel komoly nemzetközi szereplőről van szó, az internetet böngészve tényleg rengeteg vélemény található, ezért megpróbáltuk a cikket a legfontosabb pontokra leszűkíteni, és amennyire lehet objektíven írni.

eToro vélemény a különböző fórumokon:

Az internetes fórumokon minden hasonló cégről bőven találunk információt, de jól kell tudni szelektálni a kommentek között. Nézzük, miket találunk, ha beírjuk a keresőbe, hogy eToro vélemény fórum.

  • Egyszerű platform, ami gyakorlott kereskedőknek túl egyszerű, de a kezdők hamar megtanulják a használatát. A fórumokon sok eToro vélemény utalt arra, hogy túl egyszerű a platform, és inkább a kezdők becsábítása lehetett a cél. Ahogy a kereskedők másolásával is, amiről többen írták, hogy nem mindig stabil, de egyesek szerint mostanában sokkal stabilabb.
  • Az ügyfélszolgálatról azt leszámítva, hogy nincs magyar nyelv nem nagyon találni negatívumot.
  • A kifizetésekre sem panaszkodtak, tehát ez alapján úgy látszik, ezzel nincs gond.

etoro vélemény

eToro vélemény a youtube-on:

A Youtube-on a videók alatt nincs túl sok eToro vélemény, de azért lehet szemezgetni. Ami pozitív, hogy vannak fent magyar nyelvű bemutató videók is (a Plus500 keresőszóra pl. alig találtunk), ráadásul elég könnyen érthetőek. A videókból is egyértelműen kiderül, amit már eddig is tapasztaltunk, hogy az eToro inkább a lelkes kezdőket célozza meg. Azért találni némelyik videó alatt olyan kommenteket, hogy nem minden valós információ, ami a videókban elhangzik.

Vélemények a google találatokban és online cikkekben:

Ha rákeresünk a cikkekre a google-ben, a legtöbb eToro vélemény a közösségi kereskedésükkel kapcsolatos. Talán erről is a leghíresebb a cég, és tény, hogy „social trading”-ben a legnagyobbak között vannak, viszont a vélemények vegyesek. Néhány negatívumot is olvastunk, írták pár helyen, hogy néha félrevezető a statisztikákra hagyatkozni. (az más kérdés, hogy ez az eToro hibája, vagy általában a „social trading” mint ötlet a hibás).

eToro vélemény, amit az ügyfeleinktől hallottunk:

Az ügyfeleinktől jóval kevesebb használható információt kaptunk, mint mondjuk az IQoption, vagy a Plus500 esetében. Két dolgot hallottunk, amiket már eddig is tudtunk, hogy nincs semmilyen magyar nyelvű segítség, és nem érdemes csak a másolásra hagyatkozni.

Ezek a cikkek is érdekelhetik még:

NAGAmarkets

A NAGAmarkets LTD a Naga Group német cégcsoport egyik vállalata. A cégcsoport a Német tőzsdén jegyzett cég, tehát egy tőkeerős és stabil háttérrel rendelkezik. A NAGAmarkets LTD a Ciprusi Tőzsdefelügyeletnél (CySec) bejegyzett cég, tehát EU szabályozott vállalatról van szó, ráadásul ...