Ethereum

Ethereum kereskedés mikéntje és feltételei

A kriptovaluták népszerűségét figyelembe véve, az utóbbi években számos, a Bitcoin-hoz hasonló fizetőeszközt bocsátottak a piacra. Némely eszközök ezek közül, szinte vagy teljesen azonosak a Bitcoin technológiával. De mára létezik egy olyan, teljesen új Bitcoin-koncepción alapuló tovább fejlesztés, amelyet Ethereumnak neveztek el. Jelenleg az Ethereum kereskedés népszerűsége közelít a legnépszerűbb kriptovalutához.

ethereum kereskedés
Mitől különleges az Ethereum?

A Bitcoin-hoz képest ez a kriptovaluta szintén a Blockchain technológián alapul, tehát decentralizált, nem központosított rendszerről beszélünk. Magyarán, az utalásokat, az Ethereum kereskedés keretein belül, nem ellenőrzi semmilyen központi felügyelet vagy szerv. Ami az újítást jelenti, hogy az Ethereumnak a létrehozói úgy fejlesztették tovább a Bitcoin kínálta lehetőségeket, hogy azzal kiküszöböljék annak hibáit, és új fejlesztésekkel járuljanak hozzá kriptovaluták használatához.

Az Ethereum kereskedés, maga a rendszer, úgy lett megalkotva, hogy teljesen szabadon működjön, és annak működésébe senki, még a léthozó programozók se tudjanak beleszólni.
Az Ethereum kereskedés valódi újítása az úgynevezett “univerzum”. Ez az új világ úgy lett megkonstruálva, hogy bárki hozzáteheti a magáét, és tartalmat hozhat benne létre. De milyen tartalomról is van itt szó? Az Ethereumnak a saját programnyelvét használva mindenki létrehozhat saját fizetőeszközt, amit egyéni szabályok szerint lehet megalkotni, használni és kereskedni vele. Ami érdekesség, hogy a “teremtés” után, már maga a létrehívó személy sem tud beleszólni vagy változtatni a megalkotott fizetőeszközön és annak szabályain.

Az Ethereum kereskedés univerzumának építőkövei, azok a szerződések lesznek, amiket ennek a kriptovalutának a programnyelvén írtak, és így ezek határozzák majd meg a kereskedések mikéntjét is. A szabályok nagyon különbözőek és sokfélék lehetnek, hivatkozhatnak egymásra, sőt még egymásba is ágyazhatóak.
Az Ethereum kereskedés lényege az, hogy a felek úgy tudjanak biztonságosan üzletelni egymással, hogy abba senki se tudjon beleszólni. A másik fontos dolog, hogy ne lehessen átverni a másikat, még abban az esetben sem, amikor a két fél egyáltalán nem ismeri egymást. Az Ethereum kereskedés úgy működik, hogy a kereskedők a kifizetéseket egy harmadik, “megbízható” fél közvetítése nélkül (például bank) tehetik meg.

Hogyan szerezhetünk Ether-t?

Csakúgy, mint a Bitcoin esetében, három módon juthatunk a kriptovalutához. Az első módszer, hogy “bányászunk”, a második, hogy kereskedünk, a harmadik lehetőség pedig faucet-ekkel való Ether szerzés. De ahhoz, hogy ez működhessen, előbb létre kell hozni egy Ethereum tárcát, ahonnan átválthatunk Bitcoin-ra vagy akár dollárra is.

Ethereum kereskedés

Az Ethereum kereskedés jelenleg igen jövedelmező formája az Ether szerzésnek. Ha ezt a módot választjuk, akkor az oldalon ajánlott brókernél egy kereskedői gárda segítségével juthatunk profithoz az Ethereumból.

ethereum kereskedés
Bányászat

Ez a legjövedelmezőbb forrás manapság, megelőzve az Ethereum kereskedés nyújtotta lehetőségeket, melynek olcsóbbik módja a felhő alapú bányászat. Erre különböző oldalakon van lehetőségünk, ahol Ether hashpower-t árulnak eltérő feltételekkel és opciókkal. Tudnunk kell, hogy minél alacsonyabb áron jutunk hozzá az Ether hashpower-hez, annál jobban járunk, ha emelkedni kezd az értéke, mert így magasabb lesz a hozamunk is. Fordított esetben, sajnos ez ugyanúgy igaz lesz.

Faucet

Az Ether-t, mint olyat, nyolc tizedesjegyig lehet osztani, és a faucet oldalakon ilyen kis század/ezred részeket lehet szerezni, különböző reklámok megtekintésével. Ez jelenleg az egyetlen olyan ismert módszer, ahol kockázat nélkül lehet Ether-t szerezni, és mindössze csak egy Ether tárcaszámra van szükségünk.

Összességben tehát a legegyszerűbb módja, hogy pénzt keressünk az óriási árfolyammozgásokból, a CFD kereskedés .  Kiemelkedő hozam lehetőséggel rendelkezik!

tőzsde árfolyamok

Ezek a cikkek is érdekelhetik még:

NAGAmarkets

A NAGAmarkets LTD a Naga Group német cégcsoport egyik vállalata. A cégcsoport a Német tőzsdén jegyzett cég, tehát egy tőkeerős és stabil háttérrel rendelkezik. A NAGAmarkets LTD a Ciprusi Tőzsdefelügyeletnél (CySec) bejegyzett cég, tehát EU szabályozott vállalatról van szó, ráadásul ...

Parabolic sar

A Parabolic SAR (Stop And Reversal) használatát tekintve egy különleges indikátor. Legalább annyira fontos a jelzése a pozíció zárásoknál, mint a nyitásoknál. Ahogy a nevéből is adódik, alapvetően arra fejlesztették ki, hogy akár folyamatosan tudjunk … Olvass tovább

XTB

XTB vélemények Az XTB nem a legnépszerűbb hazai CFD és Forex szereplő, de aktívak Magyarországon, és a mi ügyfeleink közül is van néhánynak tapasztalata velük kapcsolatban. Megnéztük hát részletesen, mit találunk, ha beírjuk a keresőbe, … Olvass tovább