Bitcoin befektetés

AKI MER, AZ NYER: AZ 5 LEGJOBB BITCOIN BEFEKTETÉS SIKERTÖRTÉNET

Sok befektető keresett meg minket az elmúlt hónapokban azzal kapcsolatban, hogy vajon a Bitcoin befektetés tényleg olyan jövedelmező-e. Van ez a nagy volatilitású kriptovaluta, és az emberek nem tudják biztosan, hogy megütik-e vele a főnyereményt, vagy pedig elvesztik a pénzüket. Lássunk néhány történetet azokról, akik mertek.

bitcoin befektetés

Igaz, hogy nem minden kriptovaluta emelkedik fel, néhány kudarcba fullad. Ezért fontos, hogy az ember tájékozódjon, és megismerje a hátterüket. Ha utánanézel a Bitcoin eddigi történetének, azt látod, hogy szinte folyamatosan növelte az értékét évről évre, hónapról hónapra, míg a világ legértékesebb kriptovalutája lett. Most bemutatunk neked néhány embert, akik meglovagolták a álomszerű Bitcoin befektetés hullámot, és ma a milliomosok életét élik.

Bitcoin befeketetés 1: A Bitcoin milliomos Erik Finman

2011 májusban, amikor Erik Finman még csak 12 éves volt, a nagymamájától ezer dollárt kapott ajándékba. Erik a testvérétől hallott a Bitcoin-ról, és úgy döntött, hogy a teljes összeget befekteti. 2013-ban a Bitcoin értéke meredeken emelkedett, és a Bitcoin befektetés már 100.000 Dollárt ért. Egy középiskolai diákhoz képest ez kiemelkedő befektetői siker, szóval nem meglepő, hogy úgy döntött otthagyja az iskolát, és saját vállalkozást indít.

Finman megalapította a Botangle nevű céget, amely video chat-en keresztül kínál különböző oktatásokat. 2015-ben jelentkezett egy vevő a vállalkozásra, aki felkínált 100.000 Dollárt, vagy 300 Bitcoint. Abban az időben a Bitcoin kicsivel kevesebb, mint 200 Dollárt ért, de Finman mégis inkább a Bitcoint választotta, mert biztos volt a további növekedésben. 2017-ben Erik Finman 18 évesen Dollár milliomos lett.

Olvass még róla: Businessinsider és Twitter

bitcoin befektetés

Bitcoin befektetés 2: Kristofer Koch Bitcoin sikere

2009-ben Kristofer Koch norvég elektronikai mérnök úgy döntött, hogy befektet 150 Koronát (26,60 USD) 5000 Bitcoin-ba. Abban az időben a Bitcoin befektetés épp csak elindult, és az ötlet teljesen ismeretlen volt a legtöbb ember számára. Kristofer akkor került kapcsolatba a kriptovalutákkal, amikor egy szakdolgozatot írt a témáról. Mivel a befektetett összeg nevetségesen kicsi volt, el is feledkezett róla. Fogalma sem volt, hogy mennyit ér a befektetése, amíg meg nem jelentek cikkek a kriptovaluták sikeréről.

Nem kis időbe telt, mire sikerült felidéznie a biztonsági kódot, hogy hozzáférhessen a tárcához. Amikor végre sikerült, Kristofer 886.000 Dollárnyi Bitcoint talált benne. Az 5000-ből mindössze 1000 elég volt, hogy egy lakást vásároljon Oslo előkelő negyedében.  Koch sohasem gondolta volna, hogy a 26,60 Dolláros befektetése ilyen mesésen megtérül. Egy saját lakással, és további 4000 Bitcoinnal ez is egy sikertörténet a sok közül, amit olvasva szeretnénk időutazók lenni, és visszamenni  a Bitcoin kezdeti éveibe.

Olvass még róla: TheGuardian és BBC

Bitcoin befektetés 3: A Bitcoin-ban kapott fizetés tette Olaf Carlson Wee-t milliomossá

2013 februárjában, amikor Olaf Carlson Wee 26 éves volt, egy Bitcoin startup cégnél kezdett el dolgozni. Abban az időben a Bitcoin 20 és 30 Dollár között mozgott. Carlson felismerte a Bitcoin-ban és a kriptovalutákban rejlő potenciált, ezért úgy döntött, hogy Bitcoin-ban kéri a fizetését. Neki ez volt az első bitcoin befektetés. Az embereknek akkor még mindig nagyon új volt a Bitcoin koncepciója, de ő azt tervezte, hogy a fizetését befektetésre fogja használni, mivel tetszett neki a decentralizált fizetőeszköz alapötlete.

Mostanáig a vagyona exponenciálisan gyarapodott a Bitcoin páratlan sikere miatt. Ahogy egyre több ember mutat érdeklődést a kriptovaluták iránt, az ilyen sikersztorikat olvasva arra gondolunk, mennyi pénzt kereshettünk volna, ha csak befektetünk és türelmesen várunk.

Olvass még róla: News.vice és Forbes

bitcoin befektetés

Bitcoin befektetés 4: Dee Heath – A rúdtánctól a kriptovaluta tanácsadásig

Dee Heath viszonylag későn fektetett Bitcoin-ba, de a sikere mindenképpen említésre méltó. 2017 elején kezdett el befektetni, előtte viszont teljesen mással foglalkozott, rúdtánc oktató volt Sydney-ben. Azóta a szenvedélye már inkább a Bitcoin befektetés és spekuláció. Részidőben még mindig foglalkozik a rúdtánccal és fitnesszel, viszont azon gondolkozik, hogy otthagyja és csak a befektetéseivel foglalkozik. Jelenleg egy weboldalt is működtet, ami a kezdő befektetőknek ad tanácsokat a kriptovalutákkal kapcsolatban. A saját tapasztalatai alapján Heath ismeri a kriptovalutákban rejlő lehetőséget, ezért biztatja arra az érdeklődőket és a kezdőket, hogy ismerjék meg jobban az egésznek a hátterét, mielőtt elkezdenek vele foglalkozni.

Olvass még róla: CCN és Linkedin

Michael Slogett-nek az volt az álma, hogy épít egy házat magának

Michael a „Second to None” nevű táplálék kiegészítő bolt tulajdonosa volt Townsville-ben, Ausztráliában. Először a különböző nemzetközi cégektől megrendelt kiegészítőkért fizetett kriptopénzzel. Később felismerte a Tokenekben rejlő óriási lehetőséget, és 2017 januárban Bitcoin befektetés irányába indult el. Slogett befektetése 900 Dollárról indult, és 2017 októberben már 6000 Dollárt ért. Ez elég volt arra, hogy visszafizesse az adósságait, és megszerezzen egy telket Townsville-ben, ahol végre elkezdhette építeni az álomházát.

bitcoin befektetés

Slogett indított egy Facebook oldalt is, ami kriptovalutákkal foglalkozik. Jelenleg öt üzlet tulajdonosa Ausztráliában, és tervezi kiterjeszteni a vállalkozását több országba is, a kriptovaluta befektetéseit felhasználva. A vagyona jelentős része Bitcoin-ban és egyéb kriptovalutákban van, és egyáltalán nem tart attól, hogy esetleg a jövőben rosszabbul alakulna az árfolyamuk.

Olvass még róla: Bitcoinmarketinsider és Twitter

Inspirálóak ezek a történetek? Némelyikük nagyon korán elkezdte, voltak, akik csak később, valami viszont közös bennük.  Felismerték a kriptovalutákban rejlő óriási lehetőséget, és elég bátrak voltak lépéseket tenni. Persze a Bitcoin már hatalmas növekedésen van túl, de vannak elemzők, akik 150.000 Dollárra várják, vagy esetleg még tovább. Ráadásul vannak olyan kriptovaluták, amelyek még most indulnak, és lehetőség van a legelején beszállni a növekedésbe. Szerinted a Bitcoin befektetés még lehet siker sztori?

Ha szeretnéd te is kivenni a részed ebből a növekedésből, keress egy megbízható és szabályozott kereskedési platformot, vagy vásárolj megbízható helyről. Az általunk ajánlott cég (Naga) többféle lehetőséget is felkínál Neked, ráadásul saját Crypto Exchange van a cégcsoporton belül. Arra is van lehetőség, hogy kriptovalutákat vásárolj akár több évre, és arra is, hogy a gyors mozgásokra spekulálj, felfelé és lefelé egyaránt. Ráadásul egy megbízható és minden szabályozásnak megfelelő platformról van szó.

tőzsde árfolyamok

Ezek a cikkek is érdekelhetik még:

NAGAmarkets

A NAGAmarkets LTD a Naga Group német cégcsoport egyik vállalata. A cégcsoport a Német tőzsdén jegyzett cég, tehát egy tőkeerős és stabil háttérrel rendelkezik. A NAGAmarkets LTD a Ciprusi Tőzsdefelügyeletnél (CySec) bejegyzett cég, tehát EU szabályozott vállalatról van szó, ráadásul ...

Rövid távú bináris stratégia

A skalpolás nem csak a forexben lehetséges. Ugyanúgy a cfd kereskedésben is helyet követelt magának, ezért itt is ugyanúgy élvezheted a rövid távú skalp stratégiák előnyeit, és remélhetőleg a magasabb profitot. A skalpolás fő előnye, … Olvass tovább

Parabolic sar

A Parabolic SAR (Stop And Reversal) használatát tekintve egy különleges indikátor. Legalább annyira fontos a jelzése a pozíció zárásoknál, mint a nyitásoknál. Ahogy a nevéből is adódik, alapvetően arra fejlesztették ki, hogy akár folyamatosan tudjunk … Olvass tovább

Blockchain

Mi az a Blockchain? Manapság rengeteget lehet hallani a kriptopénzek térhódításáról, amelyek a mindennapok hírfolyamainak szereplőivé váltak, és már nincs is olyan ember, aki legalább egyszer ne hallott volna róluk. Azonban ezekhez a fizetőeszközökhöz társul egy … Olvass tovább