Binatex vélemények

Teszteltük a Binatex kereskedési élményt és szemezgettünk a Facebook-on fellelhető Binatex vélemények között. Az alábbi cikkben megpróbálom teljesen objektíven leírni azt, hogy mi az összesített véleményünk. 3 részre tagoljuk a leírás:

binatex vélemények

Binatex vélemények

Próbáltuk úgy megközelíteni a dolgot, hogy teljesen ügyfél fejjel, szóval rákerestünk az interneten. Binatex kifizetés, Binatex vélemények stb kifejezéseket használtunk. Az eredmény megdöbbentő volt, ugyanis számtalan demagóg sikersztorival találkoztunk, amelyek a jobb élet és a könnyű gazdagodás reményét felhasználva hatnak az emberekre. Ez egyébként normális, szabályozott brókercégeknél nem megengedett marketing eszköz.
Ezen kívűl számtalan negatív tapasztalattal találkoztunk, néhány elhanyagolható bizakodó vélemény mellett. Összességben az utánaolvasás információit mérlegelve a konklúzió az, hogy nem fektetnénk be a Binatex-hez.

Kereskedési felület

Az interneten található Binatex vélemények pozitív része a kereskedési felületre jött. Demo-t kínálnak, ami pozitívum a teljesen tapasztalatlan kereskedőnek, viszont, ha közelebbről is megvizsgáljuk, akkor nem is annyira az. Miért is?
Össze kell hasonlítani a demo és az éles kereskedési árakat, kötéseket. Van, hogy horribilis az eltérés. Volt már olyan érzésed a demo kereskedés után, hogy ez nagyon egyszerű pénkeresés. Eddig megdupláztam a pénzem, teljesen egyszerűen és könnyedén, ha ez menne élesben is.. Na pont erre az érzésre épül a rendszer.
Hogy ne csak negatívumokat írjak, egyébként a kereskedési felület letisztult, egyszerű. Ez egy jó dolog, mindenki könnyen meg tudja érteni, bár igaz ez más szolgáltatók platformjaikra is.
Még egy gondolat. Magyar nyelvű az oldal, bár helyenként mintha google fordítóval lenne fordítva..

Szabályozás

Mondok most egy hasznos tanácsot, amit a binatex vélemények alapján nem találtam meg, mint boncolt téma. Mindig nézd meg, van-e szabályozás és ne hidd el feltétlenül, amit látsz, nézz is utána. Itt a magyar fóoldal lap alja:

binatex vélemények

Ezek szerint nekik Budapesten is van irodájuk és még Cipruson (Itt tudod ellenőrizni, hogy Cipruson be van-e jegyezve)  is, Nicosiaban. Keress rá a budapesti címre, akkor kiderül találsz-e tőzsdei céget ott. Megy a parasztvakítás rendesen. A binatex vélemények olvasgatása közben még olyat is láttam, hogy binatexia kft a magyar képviselet. Nem akarok senki bántani, de a butaságnak is van határa. Keress rá az interneten, ha megtalálod létezik, ha a google nem ismeri, akkor az nem is létezik, hidd el.

Összességben nincs tőzsdei szabályozás, ami óriási baj. Ha ez nincs meg, akkor kihez fordulsz, amikor nem akar kifizetni? Mész az MNB-hez? Náluk jelenleg is figyelmeztetés van kiadva a cégre, ugyanis Magyarországon jogosulatlanul tevékenykedik. Itt meg tudod nézni!

Kifizetés

Ha kifizetnek akkor az alábbiak szerint:
Alaptőkét úgy küldik vissza ahogyan az érkezett, viszont ha profitod van, akkor kizárólag Netellerre és Bitcoin számlára küldik ki. Olvastam olyat, hogy megkapta pénzt, és számtalan olyat is, hogy nem. Ezek az internetes Binatex vélemények, kommentek.

Röviden ennyi a tapasztalat. Más oldalakon is hasonlót írtak. Próbáld ki a kereskedést az általunk ajánlott brókernél:

binatex vélemények

tőzsde árfolyamok

Ezek a cikkek is érdekelhetik még:

NAGAmarkets

A NAGAmarkets LTD a Naga Group német cégcsoport egyik vállalata. A cégcsoport a Német tőzsdén jegyzett cég, tehát egy tőkeerős és stabil háttérrel rendelkezik. A NAGAmarkets LTD a Ciprusi Tőzsdefelügyeletnél (CySec) bejegyzett cég, tehát EU szabályozott vállalatról van szó, ráadásul ...

Binatex vélemények

Teszteltük a Binatex kereskedési élményt és szemezgettünk a Facebook-on fellelhető Binatex vélemények között. Az alábbi cikkben megpróbálom teljesen objektíven leírni azt, hogy mi az összesített véleményünk. 3 részre tagoljuk a leírás: Binatex vélemények Próbáltuk úgy … Olvass tovább

MACD Stochastic Forex stratégia

Indikátorok: MACD, Stochastic Devizapár: Bármi Idő: 1 órás gyertyák, vagy hosszabb Az MACD indikátor ebben a stratégiában egy szűrőként szolgál, ami segít elkerülni a fals jelzéseket, míg a Stochastic oszcillátor generálja a vételi és eladási … Olvass tovább

Bináris opció Alapjai

 Bináris kereskedés Az utóbbi években végre Magyarországon is megjelent a külföldön már régóta a kereskedők körében nagyon divatosnak számító bináris kereskedés. Több szempontból is egyszerűbb és nagyobb potenciális hozamot rejtő tőzsdei kereskedést tesz lehetővé, mint … Olvass tovább