Kezdő stratégiák

Bináris stratégiák

A bináris opciós kereskedés talán az egyik legkönnyebben elsajátítható pénzkereseti lehetőség a világon. A befektetni vágyó kereskedők körében egyre és egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ennek nem más az oka, mint hogy egy érthető módon működő rendszerről van szó. Sikeres manőverezés esetén, a bináris stratégiák megfelelő alkalmazásával nagyon rövid időn belül könyvelhetőek el komolyabb hozamok. Ezek a tulajdonságok teszik a Bináris Opciózást a mellékes jövedelemszerzés talán legkívánatosabb eszközévé. Hiszen, ki ne szeretne otthonról, a kényelmes szobából pár kattintással megkeresni akár egy másik fizetést is? Persze, hogy mindenki. De mire van szükségünk mindehhez? És mit értünk megfelelő manőverezés alatt?

bináris stratégiák

Siker kulcsa

Ahhoz, hogy valaki sikeres kereskedéseket tudjon nyitni, és hogy ez ne csak a szerencsére bízva történjék, tudatában kell lennie néhány alapvetően fontos dolognak. Egyrészt ismernie kell magát a rendszert, és azt hogy hogyan tehetünk szert a megfelelő információkra ahhoz, hogy jó döntéseket hozzunk a következő kereskedésünk alkalmával. A bináris stratégiák, amelyeket a sikerorientált tréderek napi rendszerességgel alkalmaznak és követnek, olyan módszerek, amiket direkt arra fejlesztettek ki, hogy segítsenek megkeresni az általunk vágyott mellékest.

Nem szabad azt hinnünk, hogy pusztán érzésből történik egy-egy sikeres opció megnyitása, mikor egy jártasabb kereskedő valamilyen irányba nyit. Ez nem csak egy szimpla fogadás, ahogy ezt a laikusok hiszik. A bináris stratégiák nagyon is komoly rendszerek, amiket profi elemzők és tréderek fejlesztettek ki az évtizedek során. Mindannyian meg akarták fejteni a piaci mozgások kiszámíthatóbb rendszerét, és meg akarták látni azokat a jeleket, ami alapján jó döntéseket hozhatnak. A jó döntés pedig, természetesen a sikeres kereskedés alapja.

A piaci mozgásokat három dolog befolyásolja a legjobban. Elsőként a kereslet-kínálat, aztán a felröppenő hírek adott eseményekről, melyek befolyással lehetnek a piacra, és harmadikként említendő a “történelmileg” hasonló kereskedői reakció. Azaz, ha az első két tényezőből megfelelő információkhoz jutunk, akkor azokból következtethetünk a tréderek jövőbeni reakciójára, ami előre vetítheti egy trend irányát.

Ügyeljünk a kockázatra

Meg kell említeni, hogy tökéletes bináris stratégiák nincsenek. Minden kereskedő más-más módszerekkel szeret dolgozni, tehát mindenkinél meg van az a stratégia, amire ő, személy szerint esküszik. Ezért is érdemes minden bináris stratégiát jól megismerni, hogy nekünk is meg legyen a saját jól bevált módszerünk arra, hogy tisztábban belelássunk a piac változásaiba, és így a lehető legrizikómentesebb döntéseket hozhassuk, amikor opciós kereskedésre kerül a sor.

Vannak, az úgynevezett kezdőknek ajánlott bináris stratégiák, amiket érdemes minél hamarabb elsajátítanunk ahhoz, hogy azok után legyen mire építkeznünk, és kiéleznünk az érzékeinket a sikeres kereskedésekhez vezető úton. Íme néhány:


Trend kereskedés


Martingale stratégia


Háromszög stratégia


Elnyelő alakzat H1 stratégia


Rövid távú bináris stratégia

tőzsde árfolyamok

Ezek a cikkek is érdekelhetik még:

NAGAmarkets

A NAGAmarkets LTD a Naga Group német cégcsoport egyik vállalata. A cégcsoport a Német tőzsdén jegyzett cég, tehát egy tőkeerős és stabil háttérrel rendelkezik. A NAGAmarkets LTD a Ciprusi Tőzsdefelügyeletnél (CySec) bejegyzett cég, tehát EU szabályozott vállalatról van szó, ráadásul ...

IQoption vélemények

Kevés megosztóbb bróker van a piacon, mint az IQ, ezt tükrözik az IQoption vélemények is. Első ránézésre nagyon szupernek tűnik minden, sőt egy ideig úgy is éreztem, hogy megnyertem a lottó ötöst velük, majd szépen … Olvass tovább

RSI és EMA Forex stratégia

Az RSI és EMA indikátorokat kombináló rövid távú stratégia egyszerű, de mégis nagyon hatékony, mivel ezek az indikátorok világszerte népszerűek, és rengetegen kereskednek a jelzéseik alapján. Ha elsajátítod ezt a stratégiát, rengeteg időt tudsz megspórolni, … Olvass tovább