Admiral Markets

Admiral Markets vélemények

Az egyik legismertebb Magyarországon is aktív brókercég, amely szabályozottan és stabilan működik évek óta. Ebből adódik, hogy szép számmal akadnak Admiral Markets vélemények a neten, és mint minden brókercég esetében, vannak negatívumok és pozitívumok is. A kérdés, mint mindig, hogy melyik van túlsúlyban, és ez alapján hol helyezkedik el a konkurenciához (pl. NAGAmarkets, XTB, Plus500) képest.

Admiral Markets vélemények a különböző fórumokon:

Több fórumot is elolvastunk több évre visszamenőleg, hogy minél pontosabb képet kapjunk. Nézzük, milyen visszatérő dolgokat találunk az Admiral-os vélemények között böngészve.

  • Az ügyfélszolgálatról és oktatásról szinte mindenki pozitívan írt. Sokan dicsérték a segítőkészséget és a gyorsaságot, néhányan írták, hogy ez mozdította el őket a demo felől az éles számla irányába (persze az sem utolsó, hogy magyarul van minden, nem úgy, mint sok más cégnél, (lásd pl. Iqoption).
  • A cég megbízhatóságával és gyorsaságával (pl. jóváírások, visszautalások) szintén nincs gond a fórumozók szerint
  • Voltak viszont negatív Admiral Markets vélemények a kereskedési felülettel kapcsolatban. Három visszatérő kritikát találtunk: más brókerekhez képest lassú teljesülés (főleg a Pro számlán), gyakran más árszinten teljesülés, és a Stop átugrása bizonyos esetekben. A negatív véleményt megfogalmazók között biztosan voltak olyanok, akik nem értenek annyira a kereskedéshez. Így is viszonylag gyakran előfordultak ezek a kritikák. Hozzá kell tennünk, hogy főleg régebbi, akár több évvel ezelőtti kommentekben. Volt, aki írta, hogy régebben volt ezekkel gond, de azóta sokat javult a helyzet.

admiral markets

Vélemények a youtube-on:

A youtube-on keresgélve könnyű dolgunk volt, mert nagyon sok magyar nyelvű oktató anyagot tettek fel, hasonlóan az általunk ajánlott NAGA-hoz. Vannak köztük rövidebb-hosszabb videó anyagok, szeminárium felvételek stb. A videók alatti like-ok és dislike-ok, valamint a hozzászólások is azt mutatják, hogy akik megnézték nagy százalékban hasznosnak találják ezeket az előadásokat. A youtube-on található Admiral Markets vélemények alapján egy olyan kép alakult ki bennünk, hogy odafigyelnek az oktatások színvonalára és sokszínűségére, és ezt az emberek értékelik is.

Admiral Markets vélemények a google találatokban és online cikkekben:

Az elemzések és cikkek nagyjából alátámasztották fórumozók véleményét. Ezek szerint egy stabil, megbízható cégről van szó, ahol gyors és segítőkész a support, a kereskedési feltételek viszont nem a legjobbak, de mindenképpen a középmezőny felett vannak valamennyivel. Összességében pozitívak a különböző cikkekben található Admiral Markets vélemények.

Admiral Markets vélemények, amiket az ügyfeleinktől hallottunk:

A megkérdezett ügyfeleink kicsivel negatívabbak voltak, mint a fórumozók általában. Komoly problémákról nem számoltak be, de volt, akinél előfordult, hogy sokára érte el az ügyfélszolgálatot, illetve volt egy ügyfél, aki a cég munkatársának a stílusát kritizálta. Ezek persze olyan dolgok, amelyek felett szemet lehet hunyni. A megkérdezett ügyfelek közül 1-2 volt, aki szerint hátránya származott egy rendszer hibából.

Összességében próbáld ki az általunk ajánlott brókert, support és tőzsdei oktatás szempontjából is kiválóak, de az Admiral Markets is erős versenyző.

admiral markets

tőzsde árfolyamok

Ezek a cikkek is érdekelhetik még:

NAGAmarkets

A NAGAmarkets LTD a Naga Group német cégcsoport egyik vállalata. A cégcsoport a Német tőzsdén jegyzett cég, tehát egy tőkeerős és stabil háttérrel rendelkezik. A NAGAmarkets LTD a Ciprusi Tőzsdefelügyeletnél (CySec) bejegyzett cég, tehát EU szabályozott vállalatról van szó, ráadásul ...

Japán gyertyák egyszerűen

A japán gyertyák elemzését sokan a technikai elemzés alapjának tartják. Ezt a grafikon fajtát több száz éve használják különböző árfolyamok megjelenítésére, manapság pedig szinte minden tőzsdei kereskedő a japán gyertya grafikonokat követi. A japán gyertyák … Olvass tovább

Befektetési gyémánt vásárlás

Befektetési gyémánt vásárlás A drágakövek és a nemesfémek már évezredek óta elbűvölik az embereket. Az idők során ezek a korlátozott számban előforduló természeti kincsek mind a gazdagság és fenségesség szimbólumai lettek. Nem csak értékükkel bűvölik … Olvass tovább

Bitcoin

Mi a Bitcoin? A Bitcoin-t 2009-ben egy ismeretlen japán, bizonyos Satoshi Nakamoto álnéven futó programozó vagy programozói csoport bocsátotta ki az akkor kibontakozó gazdasági világválság alatt. Manapság már a bitcoin kereskedés rendkívül népszerű a befektetők … Olvass tovább