Admiral Markets

Admiral Markets vélemények

Az egyik legismertebb Magyarországon is aktív brókercég, amely szabályozottan és stabilan működik évek óta. Ebből adódik, hogy szép számmal akadnak Admiral Markets vélemények a neten, és mint minden brókercég esetében, vannak negatívumok és pozitívumok is. A kérdés, mint mindig, hogy melyik van túlsúlyban, és ez alapján hol helyezkedik el a konkurenciához (pl. NAGA, XTB, Plus500) képest.

Admiral Markets vélemények a különböző fórumokon:

Több fórumot is elolvastunk több évre visszamenőleg, hogy minél pontosabb képet kapjunk. Nézzük, milyen visszatérő dolgokat találunk az Admiral-os vélemények között böngészve.

  • Az ügyfélszolgálatról és oktatásról szinte mindenki pozitívan írt. Sokan dicsérték a segítőkészséget és a gyorsaságot, néhányan írták, hogy ez mozdította el őket a demo felől az éles számla irányába (persze az sem utolsó, hogy magyarul van minden, nem úgy, mint sok más cégnél, (lásd pl. Iqoption).
  • A cég megbízhatóságával és gyorsaságával (pl. jóváírások, visszautalások) szintén nincs gond a fórumozók szerint
  • Voltak viszont negatív Admiral Markets vélemények a kereskedési felülettel kapcsolatban. Három visszatérő kritikát találtunk: más brókerekhez képest lassú teljesülés (főleg a Pro számlán), gyakran más árszinten teljesülés, és a Stop átugrása bizonyos esetekben. A negatív véleményt megfogalmazók között biztosan voltak olyanok, akik nem értenek annyira a kereskedéshez. Így is viszonylag gyakran előfordultak ezek a kritikák. Hozzá kell tennünk, hogy főleg régebbi, akár több évvel ezelőtti kommentekben. Volt, aki írta, hogy régebben volt ezekkel gond, de azóta sokat javult a helyzet.

admiral markets

Vélemények a youtube-on:

A youtube-on keresgélve könnyű dolgunk volt, mert nagyon sok magyar nyelvű oktató anyagot tettek fel, hasonlóan az általunk ajánlott NAGA-hoz. Vannak köztük rövidebb-hosszabb videó anyagok, szeminárium felvételek stb. A videók alatti like-ok és dislike-ok, valamint a hozzászólások is azt mutatják, hogy akik megnézték nagy százalékban hasznosnak találják ezeket az előadásokat. A youtube-on található Admiral Markets vélemények alapján egy olyan kép alakult ki bennünk, hogy odafigyelnek az oktatások színvonalára és sokszínűségére, és ezt az emberek értékelik is.

Admiral Markets a google találatokban és online cikkekben:

Az elemzések és cikkek nagyjából alátámasztották fórumozók véleményét. Ezek szerint egy stabil, megbízható cégről van szó, ahol gyors és segítőkész a support, a kereskedési feltételek viszont nem a legjobbak, de mindenképpen a középmezőny felett vannak valamennyivel. Összességében pozitívak a különböző cikkekben található Admiral Markets vélemények.

Admiral Markets vélemények, amiket az ügyfeleinktől hallottunk:

A megkérdezett ügyfeleink kicsivel negatívabbak voltak, mint a fórumozók általában. Komoly problémákról nem számoltak be, de volt, akinél előfordult, hogy sokára érte el az ügyfélszolgálatot, illetve volt egy ügyfél, aki a cég munkatársának a stílusát kritizálta. Ezek persze olyan dolgok, amelyek felett szemet lehet hunyni. A megkérdezett ügyfelek közül 1-2 volt, aki szerint hátránya származott egy rendszer hibából.

Összességében Magyarországon erős versenyzőnek tekinthető az Admiral Markets, viszont azt gondoljuk, hogy van nála jobb. A NAGA szolgáltatási kínálata és lehetőségei jobbak és szélesebb körűek. Nem csak saját kereskedésre van lehetőséged, hanem portfóliókba fektethetsz, az oldal legjobb kereskedőit másolhatod és még számos a kereskedőnek előnyös funkciót fel tudnánk itt sorolni. Mindenképpen az a javaslatunk, hogy próbáld ki Őket is és döntsd el, neked melyik a jobb!

tőzsde árfolyamok

Ezek a cikkek is érdekelhetik még:

NAGAmarkets

A NAGAmarkets LTD a Naga Group német cégcsoport egyik vállalata. A cégcsoport a Német tőzsdén jegyzett cég, tehát egy tőkeerős és stabil háttérrel rendelkezik. A NAGAmarkets LTD a Ciprusi Tőzsdefelügyeletnél (CySec) bejegyzett cég, tehát EU szabályozott vállalatról van szó, ráadásul ...

ADX indikátor

Az ADX indikátor (Average Directional Index) indikátor két fontos dolgot mutat meg nekünk. Egyrészt, hogy trendszerűen mozog-e az adott termék, és mennyire erős ez a trend. A trend iránya az ADX indikátor szempontjából lényegtelen, csak … Olvass tovább

Háromszög stratégia

Az egyik legegyszerűbb és legkönnyebb stratégia, ami segíthet a tőzsdei kereskedőknek az árfolyam irányának meghatározásában a háromszög stratégia. Amikor az árfolyam emelkedik, gyakran kialakul egy emelkedő háromszög alakzat, és amikor csökken, egy csökkenő háromszög alakzat. … Olvass tovább

Stochastic

Csupasz Stochastic FX/CFD kereskedési stratégia Ez egy tényleg nagyon egyszerű stratégia, hiszen mindössze egy indikátort használunk hozzá, ez pedig a Stochastic. A „csupasz” jelző azért szerepel a címben, mert ez a legegyszerűbb, lecsupaszított formája az … Olvass tovább